Een fraaie glasbalustrade geeft een licht en ruimtelijk effect en is in elk bouwproject een verrassend en stijlvol element.

SPARQ BALUSTRADES. look further.

SPARQ Balustrades, expert in volglasbalustrades.

SPARQ is dé specialist in ontwerp en uitvoering als het gaat om (balusterloze) volglasbalustrades. Top kwaliteit, innovatie, duurzaam, esthetisch verantwoord staan centraal bij SPARQ Balustrades.

Door bijna 25 jaar ervaring en de realisatie van een grote verscheidenheid aan projecten weten wij hoe de systemen worden toegepast in de praktijk. Dankzij de praktijkkennis doen wij innovaties die leiden tot meer snelheid, efficiënte en gebruiksgemak in elke situatie. Deze kennis is via de producten van SPARQ vrij beschikbaar om ook in uw projecten toe te passen.

Uiteraard staan we tot uw beschikking om u te ondersteunen in detaillering en configuratie van uw glasbalustrade. We produceren en leveren de (componenten voor) uw glasbalustrade en kunnen deze volledig op maat voor uw project prefabriceren en installeren.

De glasbalustrade systemen van SPARQ zijn ontworpen op hoge sterkte en stijfheid en de toepasbare glasdikte is groter dan u gewend bent. Daardoor kunnen onze systemen enerzijds hogere windlasten aan. Anderzijds biedt dit voor de architect een grotere mate van ontwerpvrijheid en de mogelijkheid complexe details technisch uitvoerbaar te maken.

LOOK FURTHER…

SPARQ balustrades volglasbalustrades projectondersteuning producten engineering logistiek

Advies van de specialist
Op zoek naar advies en ondersteuning? Onze specialisten staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

Op maat gemonteerd
We kunnen u beleveren zoals u wenst. Van losse profielen tot compleet van engineering tot montage en projectondersteuning.

Circulair
Op basis van extern uitgevoerd onderzoek kunnen onze systemen als volledig circulair worden aangemerkt. Schaduwkosten zijn daarmee zoveel mogelijk beperkt en we kunnen onze balustrades voorzien van een materiaalpaspoort.

Net even anders
De producten van SPARQ Balustrades zijn ontwikkeld door project-specialisten. Volop gericht om snel en probleemloos (grote) projecten te kunnen uitvoeren.

Gepatenteerd
Het unieke een innovatieve karakter van onze producten is bekroond met een patent.

Vraag Uw Gratis Offerte Aan!

Op zoek naar een stijlvolle en veilige glasbalustrade voor uw balkon, terras of trap?
Ontvang nu een gratis offerte op maat.

De 5 zekerheden van SPARQ Glasbalustrades

01

Duurzaam &
recylebaar

Cradle-to-cradle betekent dat onze balustrades volledig recyclebaar zijn, waarbij afval van het ene product de grondstof vormt voor het volgende. Dit bevordert duurzaamheid door hergebruik en minimaliseert milieuschade.

02

Veilig, functioneel
& esthetisch

De oplossingen van SPARQ Balustrades gaan verder dan het monteren van een functionele, veilige valbescherming. Esthetiek weegt voor ons even zwaar als veiligheid.

03

Hoogwaardige
materialen

Een mooi gebouw verdient een mooie balustrade. Ons doel is dat u mede dankzij de kwalitatieve oplossingen van SPARQ Balustrades de mooiste gebouwen kunt realiseren.

04

Volledig
gecertificeerd

SPARQ Balustrades is volledig gecertificeerd. Al onze balustrades voldoen aan de NEN-normen. Daarnaast voldoen we aan de criteria die de verschillende Europese landen stellen.

05

Ruime
voorraden

Dankzij een productvoorraad van minimaal 5000 meter kunnen wij snel met uw project starten.