Hoofdkantoor ZZDP Architecten in Amsterdam

Project Omschrijving

Aan de Valschermkade in Amsterdam realiseert ZZDP Architecten haar eigen hoofdkantoor. Een industrieel gebouw met alle ruimte voor dit middlegrote architectenbureau. Het kantoor beschikt over een prachtige vide die de twee verdiepingen van het kantoor met elkaar verbind. SPARQ Balustrades realiseerde in samenwerking met Matel Metaal de vol-glas balustrade langs deze vide.

Project Details

Project: Hoofdkantoor ZZDP Architecten
Locatie: Amsterdam
Architect: ZZDP Architecten
Opdrachtgever: Metal Metaal

Neem Contact Met Ons Op!

Bent u geïnteresseerd in onze glasbalustradeoplossingen? Neem gerust contact op met onze specialisten voor advies en ondersteuning.

De 5 zekerheden van SPARQ Glasbalustrades

01

Duurzaam &
recylebaar

Cradle-to-cradle betekent dat onze balustrades volledig recyclebaar zijn, waarbij afval van het ene product de grondstof vormt voor het volgende. Dit bevordert duurzaamheid door hergebruik en minimaliseert milieuschade.

02

Veilig, functioneel
& esthetisch

De oplossingen van SPARQ Balustrades gaan verder dan het monteren van een functionele, veilige valbescherming. Esthetiek weegt voor ons even zwaar als veiligheid.

03

Hoogwaardige
materialen

Een mooi gebouw verdient een mooie balustrade. Ons doel is dat u mede dankzij de kwalitatieve oplossingen van SPARQ Balustrades de mooiste gebouwen kunt realiseren.

04

Volledig
gecertificeerd

SPARQ Balustrades is volledig gecertificeerd. Al onze balustrades voldoen aan de NEN-normen. Daarnaast voldoen we aan de criteria die de verschillende Europese landen stellen.

05

Ruime
voorraden

Dankzij een productvoorraad van minimaal 5000 meter kunnen wij snel met uw project starten.