Grand Hotel Knokke in Knokke

Project Omschrijving

Op de Zeedijk in Knokke staat het majeure Grand Hotel. Het hotel is na W.O.II gebouwd vanwege de velen toeristen. Het imposante gebouw werd uiteindelijk opgesplitst in Grand Hôtel Motke en Nouvel Hôtel. Vervolgens werd in 1986 het Grand Hôtel gesloopt en vervangen door een hoog appartementsgebouw.

In samenwerking met Aluform heeft SPARQ de houten balustrades mogen vervangen voor vol-glas balustrades.

SPARQ heeft in dit project 2200 meter vol glasbalustrade geplaats op het U-Line Top systeem. Door toepassing van het SPARQ uitvulblok is de horizontale balustrade gerealiseerd.

Project Details

Project: Grand Hotel Knokke
Locatie: Knokke
Architect: Neutelings Riedijk Architects
Opdrachtgever: Aluform bvba

Neem Contact Met Ons Op!

Bent u geïnteresseerd in onze glasbalustradeoplossingen? Neem gerust contact op met onze specialisten voor advies en ondersteuning.

De 5 zekerheden van SPARQ Glasbalustrades

01

Duurzaam &
recylebaar

Cradle-to-cradle betekent dat onze balustrades volledig recyclebaar zijn, waarbij afval van het ene product de grondstof vormt voor het volgende. Dit bevordert duurzaamheid door hergebruik en minimaliseert milieuschade.

02

Veilig, functioneel
& esthetisch

De oplossingen van SPARQ Balustrades gaan verder dan het monteren van een functionele, veilige valbescherming. Esthetiek weegt voor ons even zwaar als veiligheid.

03

Hoogwaardige
materialen

Een mooi gebouw verdient een mooie balustrade. Ons doel is dat u mede dankzij de kwalitatieve oplossingen van SPARQ Balustrades de mooiste gebouwen kunt realiseren.

04

Volledig
gecertificeerd

SPARQ Balustrades is volledig gecertificeerd. Al onze balustrades voldoen aan de NEN-normen. Daarnaast voldoen we aan de criteria die de verschillende Europese landen stellen.

05

Ruime
voorraden

Dankzij een productvoorraad van minimaal 5000 meter kunnen wij snel met uw project starten.