Een gebogen hoek in uw balustrade of een project vol architecturale welvingen? We werken graag samen naar een werkbaar ontwerp en realisatie daarvan.

Glas

Productkenmerken
Gehard en gelaagd glas
Gelaagd glas

PRODUCTKENMERKEN

Met de plaatsing van glazen panelen in de SPARQ-profielen komt uw balustrade echt tot leven. Het zijn uiteindelijk de glaspanelen die als valbescherming functioneren en ondertussen maximale transparantie bieden. Zo kan daglicht binnentreden, kan optimaal van het uitzicht worden genoten en vormt de balustrade geen hinderlijk element in het ontwerp.

De te kiezen glassamenstelling is afhankelijk van de voor uw project geldende (landelijke) normen, de specifieke windlast en de lokale klimatologische omstandigheden. Daarnaast is bepalend of over het glas nog een handleuning wordt toegepast.

We adviseren u graag in de toe te passen glasdikte en kunnen indien nodig op basis van uw specifieke projectgegevens een glasberekening laten maken.

Glaspanelen worden altijd project-specifiek voor u op maat geproduceerd. Daarmee kunt u zelf kiezen voor de mooiste naadverdeling, gecombineerd met aspecten als hanteerbaarheid en eventuele constructieve eisen aan de toe te passen hoogtes en breedtes.