The Cath in Utrecht

Project Omschrijving

In het centrum van Utrecht is het prachtige kantoorgebouw ‘The Cath🏢’ gerealiseerd. In samenwerking met Qbiq b.v. en in opdracht van Pleijsier Bouw heeft SPARQ de glasbalustrades geleverd en gemonteerd. De glasbalustrades bevinden zich langs de trapopgangen, vides, entree bordes en dakterrassen (ca. 330m).

De binnen balustrades (langs de trapopgang en vides) zijn met het U-Line Zij profiel uitgevoerd⚒️. De balustrades langs de dakterrassen (gemonteerd op een hulpstaalconstructie) en entree bordes zijn uitgevoerd met het U-Line Top profiel. Het glas is bij een deel van de trappen afgewerkt met een op maat gemaakte leuning. De leuningen zijn zwart gecoat.

De behandelingen van de profielen langs de vides, trappen en bordessen zijn naturel geanodiseerd en de profielen langs de dakterrassen zijn gecoat in een standaard RAL-kleur. De profielen langs de vides zijn afgewerkt met zetwerk. De profielen langs de trapopgangen zijn afgewerkt met de U-Line Zij afdekkappen. Het zetwerk en de U-Line Zij afdekkappen zijn gecoat in een standaard RAL-kleur.

Project Details

Project: The Cath Utrecht
Locatie: Utrecht
Architect: Fokkema & Partners
Opdrachtgever: Pleysier Bouw

Neem Contact Met Ons Op!

Bent u geïnteresseerd in onze glasbalustradeoplossingen? Neem gerust contact op met onze specialisten voor advies en ondersteuning.

De 5 zekerheden van SPARQ Glasbalustrades

01

Duurzaam &
recylebaar

Cradle-to-cradle betekent dat onze balustrades volledig recyclebaar zijn, waarbij afval van het ene product de grondstof vormt voor het volgende. Dit bevordert duurzaamheid door hergebruik en minimaliseert milieuschade.

02

Veilig, functioneel
& esthetisch

De oplossingen van SPARQ Balustrades gaan verder dan het monteren van een functionele, veilige valbescherming. Esthetiek weegt voor ons even zwaar als veiligheid.

03

Hoogwaardige
materialen

Een mooi gebouw verdient een mooie balustrade. Ons doel is dat u mede dankzij de kwalitatieve oplossingen van SPARQ Balustrades de mooiste gebouwen kunt realiseren.

04

Volledig
gecertificeerd

SPARQ Balustrades is volledig gecertificeerd. Al onze balustrades voldoen aan de NEN-normen. Daarnaast voldoen we aan de criteria die de verschillende Europese landen stellen.

05

Ruime
voorraden

Dankzij een productvoorraad van minimaal 5000 meter kunnen wij snel met uw project starten.