De Twee Cheetahs in Amsterdam

Project Omschrijving

‘De Twee Cheetahs’ is in 1999 opgeleverd als onderdeel van een uitbreiding van dierentuin Natura Artis Magistra. Het restaurant heeft zijn naam te danken aan de twee bronzen beelden van cheetahs die voor het gebouw staan.

Bij de verbouwing in 2021 realiseerde SPARQ voor 35m aan glasbalustrades voor de hellingbaan, trap en videranden. De trap is door SPARQ gerealiseerd doormiddel van een stalen trapconstructie met dubbele trapboom voor inklemming balustrade glas.

Project Details

Project: De Twee Cheetahs
Locatie: Amsterdam
Architect: studio JBA BNA architecten
Opdrachtgever: Salverda Bouwbedrijf

Neem Contact Met Ons Op!

Bent u geïnteresseerd in onze glasbalustradeoplossingen? Neem gerust contact op met onze specialisten voor advies en ondersteuning.

De 5 zekerheden van SPARQ Glasbalustrades

01

Duurzaam &
recylebaar

Cradle-to-cradle betekent dat onze balustrades volledig recyclebaar zijn, waarbij afval van het ene product de grondstof vormt voor het volgende. Dit bevordert duurzaamheid door hergebruik en minimaliseert milieuschade.

02

Veilig, functioneel
& esthetisch

De oplossingen van SPARQ Balustrades gaan verder dan het monteren van een functionele, veilige valbescherming. Esthetiek weegt voor ons even zwaar als veiligheid.

03

Hoogwaardige
materialen

Een mooi gebouw verdient een mooie balustrade. Ons doel is dat u mede dankzij de kwalitatieve oplossingen van SPARQ Balustrades de mooiste gebouwen kunt realiseren.

04

Volledig
gecertificeerd

SPARQ Balustrades is volledig gecertificeerd. Al onze balustrades voldoen aan de NEN-normen. Daarnaast voldoen we aan de criteria die de verschillende Europese landen stellen.

05

Ruime
voorraden

Dankzij een productvoorraad van minimaal 5000 meter kunnen wij snel met uw project starten.