Shopping centrum in Wijnegem

Project Omschrijving

Wijnegem Shopping Center is het grootste en meest succesvolle winkelcentrum van de Benelux. Bij de verbouwing zijn de ouderwetse stalen balustrades vervangen door transparant glas voor meer commerciële schwung.

Meer dan één kilometer stalen leuningen zijn vervangen door glazen leuningen met bijbehorende handgrepen en afwerkkappen. Een bestaande vierkante opening veranderde in een ronde versie met gebogen glas.

Project Details

Project: Shopping centrum
Locatie: Wijnegem
Architect: Jaspers-Eyers
Opdrachtgever: Cit-Blaton

Neem Contact Met Ons Op!

Bent u geïnteresseerd in onze glasbalustradeoplossingen? Neem gerust contact op met onze specialisten voor advies en ondersteuning.

De 5 zekerheden van SPARQ Glasbalustrades

01

Duurzaam &
recylebaar

Cradle-to-cradle betekent dat onze balustrades volledig recyclebaar zijn, waarbij afval van het ene product de grondstof vormt voor het volgende. Dit bevordert duurzaamheid door hergebruik en minimaliseert milieuschade.

02

Veilig, functioneel
& esthetisch

De oplossingen van SPARQ Balustrades gaan verder dan het monteren van een functionele, veilige valbescherming. Esthetiek weegt voor ons even zwaar als veiligheid.

03

Hoogwaardige
materialen

Een mooi gebouw verdient een mooie balustrade. Ons doel is dat u mede dankzij de kwalitatieve oplossingen van SPARQ Balustrades de mooiste gebouwen kunt realiseren.

04

Volledig
gecertificeerd

SPARQ Balustrades is volledig gecertificeerd. Al onze balustrades voldoen aan de NEN-normen. Daarnaast voldoen we aan de criteria die de verschillende Europese landen stellen.

05

Ruime
voorraden

Dankzij een productvoorraad van minimaal 5000 meter kunnen wij snel met uw project starten.